Çağla Demir Başrolde: “Kıyıda” Film Festival Yolculuğuna Başlıyor

Çağla Demir Başrolde: "Kıyıda" Film Festival Yolculuğuna Başlıyor

Büşra Bilginer’in yönetmenliğini üstlendiği “Kıyıda” filmi, 30. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında Ulusal Yarışma filmleri arasında yer alacak. Filmde başrolde Çağla Demir’i görmekteyiz. Ayrıca Ceren Taşçı, Deniz Altan ve Şimal Emür gibi isimler de filmde önemli roller üstleniyor.

Film Hakkında Kısa Bilgi

“Kıyıda” filmi, Antalya-Side’de geçiyor ve babalarının vefatından sonra büyüdükleri eve dönen dört kadının geçmişle olan hesaplaşmasını konu alıyor. Gizem Yıldız ile birlikte Büşra Bilginer’in senaryosunu yazdığı filmin, festivalde büyük ilgi görmesi bekleniyor.

“Kıyıda” Film Festivalde Boy Gösteriyor!

Büşra Bilginer’in kamera arkasına geçtiği “Kıyıda” filmi, Adana Altın Koza Film Festivali’nde izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Filmin başrolünde Çağla Demir var, ama o kadar da! Ceren Taşçı, Deniz Altan ve Şimal Emür de filmde yer alıyor.

Neler Oluyor “Kıyıda”?

Film, Antalya-Side’de dört kadının geçmişle yüzleşmesini anlatıyor. Babalarının ölümünden sonra eski evlerine dönen bu kadınların hikayesi sizi de etkileyecek. Büşra Bilginer ve Gizem Yıldız’ın kaleminden çıkan bu hikaye, festivalde büyük ses getirecek gibi.

Exit mobile version