Çağla Şıkel’in sevgilisi kim? Çağla Şıkel sevgilisiyle ilk kez görüntülendi!

Çağla Şıkel’in sevgilisi kim? Çağla Şıkel sevgilisiyle ilk kez görüntülendi! Şarkıcı Emre Altuğ ile boşanmasının ardından özel hayatıyla pek gündeme gelmeyen Çağla Şıkel, magazinin öne çıkan ismi oldu. Ekranların en sevilen yüzlerinden olan Şıkel’in aşk orucunu bozduğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu ve mankenin yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi.

Çağla Şıkel’in sevgilisi kim?

FOX Tv ekranlarının sevilen programlarından Çağla ile Yeni Bir Gün ile sevenlerinin karşısına çıkan Çağla Şıkel, özel hayatıyla da konuşulmaya başladı. Geçtiğimiz yıl Edis ve Çağla Şıkel arasında bir aşk olduğu iddiası magazin dünyasını çalkalamıştı adeta. Şıkel, Edis hakkında, ”İnanılmaz iddialar bunlar. Gerçekten de buna inanıyorlar. Sesimi çıkartmıyorum çünkü komik. Kendisi ile arkadaşız.” ifadeleriyle aşk iddialarını yalanlamıştı.

Çağla Şıkel’in sevgilisi kim? Çağla Şıkel sevgilisiyle ilk kez görüntülendi!

Tescilli güzel uzun bir sürenin ardından ilk kez sevgilisiyle görüntülendi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, güzel sunucu ve oyuncunun aşk orucunu bozduğu düşünülüyor. Şikel’in bir süredir Avukat Nail Gönenli ile aşk yaşadığı iddiaları konuşuluyordu. Hatta ikilinin bir mekanda el ele görüldüğü de iddia edilmişti. Şıkel ve Gönenli geçtiğimiz gün Kuruçeşme’de arkadaşlarıyla kutlama yaparken görüntülendi. Başarılı sunucunun kolunu sevgilisinin omzuna koyduğu anlar “Magazin Hattı” kameralarıyla görüntülendi.

Nail Gönenli kimdir

Nail Gönenli, Saint Benoit Lisesi’nde okudu. Gönenli, Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Üniversiteden mezun olduktan sonra profesyonel iş yaşamına 2005 yılında başladı. 2018 yılında Gönenli Partners’ı kurdu. İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Bir dönem ünlü psikolog Zeynep Selvili ile birlikte olan ünlü avukat Nail Gönenli’nin adı bugüne kadar bir çok ünlü isimle anıldı.

Exit mobile version