Camdaki Kız bugün neden yok? Camdaki Kız 25 Mayıs Perşembe neden yayınlanmadı? Yeni bölüm ne zaman?

Camdaki Kız bugün neden yok? Camdaki Kız 25 Mayıs Perşembe neden yayınlanmadı? Yeni bölüm ne zaman?

Camdaki Kız bugün neden yok? Camdaki Kız 25 Mayıs Perşembe neden yayınlanmadı? Yeni bölüm ne zaman olacak? Kanal D’nin izleyicileri tarafından büyük beğeniyle takip edilen dizisi Camdaki Kız, 25 Mayıs’ta neden yoktu?

Camdaki Kız bugün neden yok?

Her Perşembe izleyiciyle buluşan, Türkiye’nin en popüler dizilerinden biri olan Camdaki Kız, 25 Mayıs Perşembe günü yayınlanmayacak. Bu durum izleyiciler arasında büyük bir merak ve endişe yarattı. Peki, Camdaki Kız neden yayınlanmayacak? İşte tüm detaylar.

Camdaki Kız dizisi, Kanal D ekranlarında her Perşembe 20:00’de seyircileri ile buluşuyor. Oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Engin Alkan, Hivda Zizan Alp, Alya gibi isimlerin bulunduğu dizi, son bölümlerde Hayri, Nalan ve Laz Kızı’nın yaşadığı çarpıcı hikayeleri ele alıyordu. Ogm Pictures tarafından çekimleri gerçekleştirilen dizi, Haziran ayında final yapmaya hazırlanıyor.

25 Mayıs’ta Camdaki Kız Neden Yayınlanmayacak?

Sevilen dizi Camdaki Kız, 25 Mayıs Perşembe günü beklenildiği gibi ekrana gelmeyecek. Bu durumun sebebi olarak ise Cumhurbaşkanı Özel Yayını gösteriliyor. 80. Bölümü ile 25 Mayıs 2023 Perşembe günü izleyici karşısına çıkması beklenen dizi, Cumhurbaşkanı Özel Yayını nedeniyle yayımlanmayacak. Ancak bu süre zarfında izleyiciler dizinin tekrar bölümlerini Kanal D ekranlarında izleyebilecekler.

Camdaki Kız’ın 80. Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Reytinglerde yüksek notlar alan Camdaki Kız dizisi, 82. bölümüyle beraber final yapmaya hazırlanıyor. Tansiyonun son bölümlerde yükseldiği dizi, 25 Mayıs Perşembe günü 80. bölümüyle beraber izleyici karşısına çıkmayacak. Cumhurbaşkanı Özel Yayını nedeniyle yayımlanmayan 80. bölüm, 1 Haziran Perşembe günü izleyici karşısına çıkacak. İzleyiciler, merakla bekledikleri 80. bölümü için bir hafta daha sabretmek zorunda kalacaklar.

Exit mobile version