Camdaki Kız dizisinde Gülcihan neden yok, diziden neden ayrıldı?

Camdaki Kız dizisinde Gülcihan neden yok, diziden neden ayrıldı?

Devrim Yakut, Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi ‘Camdaki Kız’ın son bölümlerinde hastaneye yatan ‘Gülcihan’ karakterine hayat veriyordu. Ancak, Yakut, ‘Camdaki Kız’ dizisinden erken ayrıldı ve şimdi BluTV için çekilen ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ dizisinin ikinci sezon ekibine katılacak. Dizinin yönetmeni Devrim Yalçın ve çekimleri mayıs ayında başlayacak. ‘Camdaki Kız’ dizisi ise Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden uyarlanmış ve haziran ayında final yapacak.

Camdaki Kız dizisinde Gülcihan neden yok, diziden neden ayrıldı?

Devrim Yakut, Kanal D’de yayınlanan ‘Camdaki Kız’ dizisinde, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden uyarlanan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan ‘Gülcihan’ karakterine hayat veriyordu. Ancak, oyuncunun hastalığı nedeniyle diziden erken ayrılacağı açıklanmıştı. Yakut, diziye veda ettikten sonra, bir başka proje için kamera karşısına geçecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Devrim Yakut, BluTV’de yayınlanan ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ dizisinin ikinci sezon ekibine dahil olacak. Yakut, bu kez Behzat Ç. hayranlarının karşısına çıkacak ve güçlü bir karaktere hayat verecek.

Dizinin yönetmen koltuğunda, ilk sezonu ile büyük bir beğeni toplayan Devrim Yalçın oturacak. Dizinin çekimleri mayıs ayında başlayacak ve izleyicilerin karşısına çok yakın bir zamanda çıkacak.

Öte yandan, ‘Camdaki Kız’ dizisi, büyük bir izleyici kitlesine sahip ve Kanal D’nin reyting rekortmeni projeleri arasında yer alıyor. Ancak, Yakut’un diziden erken ayrılması, hayranları üzmüş olsa da, oyuncunun yeni projede izleyicilerle buluşacak olması, onları da mutlu etti.

Exit mobile version