Camdaki Kız Laz Kızı kimdir? Camdaki Kız Hayri’nin yeni sevgilisini kim oynuyor?

Camdaki Kız Laz Kızı kimdir? Camdaki Kız Hayri'nin yeni sevgilisini kim oynuyor?

Kanal D’nin başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Cihangir Ceyhan’ın yer aldığı “Camdaki Kız” dizisi, Perşembe günleri en çok izlenen programlardan biridir. Dizide, Hayri karakterinin yeni sevgilisi olarak “Laz Kızı” karakteri dahil olacak ve bu karakteri kimin canlandıracağı merak konusu olmuştur. Ayrıca dizide, Hayri ve Nalan karakterlerinin ayrılıp ayrılmayacağı, “Camdaki Kız” kitabından hangi bölümlerin alındığı, Laz Kızı karakterinin kim olduğu ve Alya karakterinin kim olduğu, nereli olduğu ve kaç yaşında olduğu da merak edilmektedir.

Camdaki Kız dizisinde Laz Kızı kimdir?

Dizide Hayri’nin yeni sevgilisi olan “Laz Kızı” karakterini başarılı şarkıcı Alya canlandıracaktır. Kitaba göre, Hayri’nin aşkına karşılık verdiği bu karakter, ağzı bozuk ve belalı bir karakterdir. Laz Kızı karakteri, Hayri’yi çocukları gözü önünde silahla vurarak öldürerek dizinin senaryosunda önemli bir rol oynayacak ve hikayenin seyrini değiştirecektir.

Dizide, Hayri’nin ölüp ölmeyeceği ve Nalan’ın eşi Sedat’a geri dönüp dönmeyeceği merak edilmektedir.

Alya, İstanbul’da doğmuş ve babasının adı Gökhan, annesinin adı ise Banu’dur. Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar bölümünden mezun olan Alya, akademik eğitimi yanında klasik müzik alanında flüt eğitimi de almıştır. Ayrıca, Amerika Birleşik Devletleri’nde İngilizce eğitimi almış ve Los Angeles Akademisinde ses mühendisliği ve prodüktörlüğü eğitimi almıştır. Birçok eğitimle kendini geliştiren Alya, Galatasaray’ın fanatik bir taraftarıdır.

Exit mobile version