Camdaki Kız reyting sonuçları! Son bölüm geceye damga vurdu

Camdaki Kız reyting sonuçları! Son bölüm geceye damga vurdu

Camdaki Kız reyting sonuçları! Sevilen dizinin son bölümü reyting sonuçlarında da geceye damga vurdu. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız, 78. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Başrolünde başarılı oyuncu Burcu Biricik’in yer aldığı dizi, heyecan dolu anlarıyla seyircileri ekrana kilitledi. Peki, Camdaki Kız’ın 78. bölümünde yaşananlar nelerdi ve 79. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İşte Camdaki Kız dizisi hakkında merak edilenler ve reyting sonuçları.

Camdaki Kız reyting sonuçları

OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği Camdaki Kız dizisi, Total kategorisinde 5,38 reyting ve 12,98 izlenme payı, Ab kategorisinde 6,13 reyting ve 16,64 izlenme payı, 20+ Abc1 kategorisinde ise 6,84 reyting ve 15,46 izlenme payıyla perşembe günlerinin en çok izlenen yapımlarından biri oldu.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek bir hayat hikayesini anlattığı ve aynı adlı romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisinin dün akşamki bölümünde izleyicileri heyecanlı anlar bekliyordu. Nalan ve Hayri arasındaki ilişki inişli çıkışlı bir seyir izlerken, Muzo ve Billur çifti dünyaevine girdi.

Dizinde 78. bölümde geceye damga vuran olay ise Laz Kızı karakterinin Hayri ile tanışmasıydı. Hayri’nin iş yerine gelen Laz Kızı, güzelliğiyle Hayri’nin dikkatini çekmeyi başardı.

Camdaki Kız, her perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. 79. bölüm fragmanının ne zaman yayınlanacağı merak konusu olsa da, yeni bölümde izleyicileri nelerin beklediği şimdiden merakla bekleniyor. Hayri’nin yeni gözdesi Laz Kızı’nın kim olduğu ve hikayelerinin nasıl ilerleyeceği ise izleyicilerin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor.

Exit mobile version