Can Yaman eleştirilere yanıt verdi: Pizza yiyip turist gibi takılmaya gelmedim

Can Yaman eleştirilere yanıt verdi: Pizza yiyip turist gibi takılmaya gelmedim

İtalya’da başarıdan başarıya koşan ünlü oyuncu Can Yaman hakkında son zamanlarda medyada çıkan olumsuz haberlere yanıt verdi.

Can Yaman Eleştirilere Cevap

Ünlü oyuncu Can Yaman, son dönemde Türkiye’den gelen eleştirilere sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Yaman, özellikle bir hayranının telefonunu fırlattığı iddialarına ve Türkçe mesaj yayınlamadığı için gelen tepkilere cevap verdi.

“Gerçek Hayranlarım Başka”

Can Yaman, Sicilya’nın Palermo şehrinde çekimlerini sürdürdüğü “Viola Come il Mare” dizisinin setinden paylaştığı bir videonun altına Türkçe bir açıklama ekledi. Yaman, “Tacizci sarkıntılar başka, gerçek hayranlarım başka… Bu ayrımı fark etmenizi temenni ediyorum,” ifadelerini kullandı.

“Böyle Bir Başarı Ana Haberlerin Konusu”

Yaman, eleştirilere karşılık olarak işine odaklandığını ve yabancı bir ülkede, yabancı bir dilde başrolde yer aldığını belirtti. “Böyle bir başarı magazinden ziyade ana haberlerin konusu,” dedi. Ayrıca, “Viola Come il Mare” dizisinin az bölüm sayısına rağmen 30 ülkeye satıldığını ve ikinci sezonla birlikte uluslararası başarısının artması beklendiğini de ekledi.

Oyuncu, “Pizza yiyip turist gibi takılmaya gelmedim buraya, işime bakıyorum zaten,” diyerek eleştirilere kapalı olduğunu ve işine odaklandığını vurguladı.

Exit mobile version