Can Yaman İtalya’da Tartışma Yarattı: Size Oradan Ne Oluyor?

Can Yaman İtalya'da Tartışma Yarattı: Size Oradan Ne Oluyor?

Ünlü Türk oyuncu Can Yaman, İtalya’da bir hayranının telefonuna vurduğu anların görüntüsüne Türkiye’den gösterilen tepkilere sert bir şekilde yanıt verdi. Can Yaman, kendisini ve koruması Roberto’yu taciz eden bir kişiye karşı tepkisiz kalamadığı için bu hareketi yaptığını belirtti.

Can Yaman İtalya’da Tartışma Yarattı

Yaman, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Benim hayranlarımla aram çok iyi, hatta o kadar iyi ki o bile zamanında rahatsız etti sizi, problem hayranım olmayan hayran adı altında tacizci terbiyesizlerle..” ifadelerini kullandı. Oyuncu, Türkiye’de hakkında yapılan eleştirel yorumlara, “Kendi dertlerinizle ilgilenin bi de beni kendinize dert etmeyin, beni tanımadıktan veya yanlış tanıdıktan sonra ne sevin ne de takip edin. Benle ilgili bi duygunuz olmasına gerek de yok.. işinize bakın…” şeklinde yanıt verdi.

Bu olay, Can Yaman’ın İtalya’da devam eden oyunculuk kariyeri için bir dönemeç olabilir. Türkiye’de hakkında yapılan eleştiriler, oyuncunun uluslararası alandaki imajını etkileyebilecek bir durum olarak değerlendiriliyor.

Exit mobile version