Can Yaman’ın “Viola Come Il Mare” Dizisi Türkiye’de BluTV’de Yayınlanacak

Can Yaman'ın "Viola Come Il Mare" Dizisi Türkiye'de BluTV'de Yayınlanacak

Can Yaman’ın İtalya’da beğeniyle takip edilen polisiye dizisi Türk izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Can Yaman’ın “Viola Come Il Mare” Dizisi Türkiye’de BluTV’de Yayınlanacak

Can Yaman’ın İtalya’da büyük başarı kazanan dizisi “Viola Come Il Mare”, Türkiye’de de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin Türkiye’deki yayın adresi merakla beklenirken, bu adresin BluTV olduğu açıklandı. Can Yaman, bu dizide Francesca Chillemi ile başrolü paylaşıyor.

Dizi Hakkında Önemli Bilgiler

“Viola Come Il Mare”, 40 ülkeye satılarak kendi alanında bir rekora imza atmış bir yapım. Dizi, yayınlandığı ülkelerde büyük ilgi görmüş ve yoğun istek üzerine ikinci sezonu da çekilmiş. Yunanistan, Japonya, Suudi Arabistan, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri, Hırvatistan, Hindistan, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Sırbistan, Slovakya, İspanya, Macaristan ve Tayvan gibi birçok ülkede yayınlanan dizi, Türkiye’de “Violet Like The Sea” adıyla BluTV üzerinden izlenebilecek.

BluTV, diziyi “Cinayet vakalarında yan yana çalışan Muhabir Violet Vitale ve Müfettiş Francesco Demir’in maceralarına davetlisiniz” sloganıyla tanıtıyor. Can Yaman ve Francesca Chillemi’nin başrollerini üstlendiği bu heyecan verici polisiye dizi, Türk izleyiciler için de yeni bir deneyim sunacak.

Exit mobile version