Cansel Elçin, “Aybüke” Filminde Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın’ı Canlandırıyor

Cansel Elçin, "Aybüke" Filminde Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın'ı Canlandırıyor

Ünlü aktör Cansel Elçin, 2017 yılında sadece 23 yaşındayken Batman’da şehit olan Aybüke Yalçın’ın yürek yakan hayat hikayesini anlatan “Aybüke” filminde önemli bir karakteri canlandırıyor. Bu film, Aybüke Yalçın’ın hayatını beyazperdeye taşımayı amaçlıyor.

Film Hakkında Detaylar

“Aybüke” filminin çekimleri Ankara’da devam ediyor. Bee Yapım ile TRT ortaklığında hazırlanan bu yapımı Murat Onbul yönetiyor. Filmin oyuncu kadrosunda birçok değerli isim bulunuyor. Şenay Aybüke Yalçın karakterine genç yetenek Nihayet Şahin hayat verirken, Cansel Elçin de filmde “Mehmet Öğretmen” karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Ozan Bodur ve Uğur Kılıç’ın senaryosunu yazdığı film, 24 Kasım Öğretmenler Günü haftasında sinemalarda seyirciyle buluşacak.

Diğer Oyuncular

Filmde şehit öğretmenin babasını Caner Kurtaran canlandırırken, annesini ise Zeynep Kankonde hayat veriyor. Bu önemli projede, Cansel Elçin’in yanı sıra birçok yetenekli isim de yer alıyor.

Bu film, Aybüke Yalçın’ın hayat hikayesini ve onun genç yaşta yaşadığı trajediyi izleyicilere aktarmayı hedefliyor. Cansel Elçin’in bu projede nasıl bir performans sergileyeceği ise merakla bekleniyor.

Kaynak: sonhavadis.com

Exit mobile version