Cem Yılmaz Özkan Uğur’un cenaze töreninde gözyaşlarını tutamadı! Hüngür hüngür ağladı

11 Temmuz 2023 Cumartesi günü hayatını kaybeden Özkan Uğur için Atatürk Kültür Merkezi’nde veda töreni düzenlendi. Yıllardır Uğur ile birlikte birçok projede yer alan Cem Yılmaz, törende gözyaşlarına boğuldu.

İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede vefat eden usta sanatçı Özkan Uğur, MFÖ grubunun üyesi olarak son yolculuğuna uğurlanıyor. AKM’de gerçekleşen törene sanat dünyasının birçok ismi katıldı ve Özkan Uğur’un tabutunun başına sanat hayatı boyunca yol arkadaşı olan gitarı yerleştirildi. Uğur’un ölümü, Cem Yılmaz’ı derinden etkileyerek törende gözyaşlarına boğulmasına sebep oldu.

Cem Yılmaz Özkan Uğur'un cenaze töreninde gözyaşlarını tutamadı! Hüngür hüngür ağladı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Zafer Alagöz, Çağla Şikel, Yılmaz Erdoğan, Ozan Güven, Cem Yılmaz ve birçok sanatçı da törene katılanlar arasındaydı. Tören sırasında Özkan Uğur ile ilgili bir film de gösterildi ve salonda bulunan sanatçılar gözyaşlarını tutamadı. Uğur’un hayatına dair videonun sona ermesiyle birlikte herkes ayağa kalkarak alkışladı, ancak Cem Yılmaz oturduğu yerde zor anlar yaşadı.

Exit mobile version