Cenan Adıgüzel’in sevgilisi Kısmet Taner kimdir?

Cenan Adıgüzel’in sevgilisi Kısmet Taner kimdir?

FOX TV’nin yeni yaz dizisi Kısmet Taner ve Melike’nin Karışık Aşk Hikayesi. FOX TV’nin yaz dizisi “Kısmet”te izleyiciler, aşk dolu bir hikayenin içinde kendilerini bulacaklar. Kısmet dizisinde başrollerde Cenan Adıgüzel, Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar’ı izleyeceğiz. Dizide hukuk dünyasında yer alan Doğan ve kardeşi Taner’in, geçmişten gelen bir aşkla yeniden yüzleşmeleri konu edilecek.

Kısmet’in Taner’i: Cenan Adıgüzel

Diziye adını veren Taner karakteri, Doğan’ın erkek kardeşi ve Melike’ye âşık olan bir adam. Ancak, Melike’nin gönlü hala Doğan’da olduğu için Taner ile evlenme gibi bir niyeti yok. Bu karmaşık aşk hikayesinde Taner karakterine hayat veren ise genç oyuncu Cenan Adıgüzel.

Cenan Adıgüzel Kimdir?

Cenan Adıgüzel, Kayseri doğumlu ve Beykent Üniversitesi’nde oyunculuk eğitimi almış bir isim. “Çok Güzel Hareketler 2” ile tanınan Adıgüzel, daha sonra “Sadece Arkadaşız” dizisinde yer alarak kariyerine devam etti. 178 cm boyunda ve 76 kg ağırlığındaki genç oyuncu, yeni rolü ile izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Cenan Adıgüzel’in Aşk Hayatı

Cenan Adıgüzel, daha önce oyuncu Bahar Şahin ile aşk yaşamıştı ancak bu ilişki uzun sürmedi ve ikili ayrıldı. Adıgüzel’in hayranları, başarılı oyuncunun aşk hayatını yakından takip ediyor ve Kısmet dizisindeki performansını merakla bekliyor.

Exit mobile version