Çok Güzel Hareketler 2 Ekibinde Ayrılık: Selen Esen Artık Yok

Star TV’nin sevilen programı “Çok Güzel Hareketler 2”, yeni yayın döneminde de izleyicileriyle buluşmaya devam edecek. Ancak programın yeni sezonunda sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Selen Esen Programdan Ayrıldı

Ekranların fenomen skeç programı “Çok Güzel Hareketler 2”da flaş bir ayrılık yaşandı. Programın dört yıllık üyesi olan Selen Esen, yeni sezonda programda yer almayacak. Selen Esen, Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu ve 2018 yılında BKM Mutfak ekibine katılmıştı. Genç ve yetenekli oyuncu, programdan ayrıldıktan sonra gelen dizi ve film tekliflerini değerlendiriyor.

Çok Güzel Hareketler 2 Ekibinde Ayrılık: Selen Esen Artık Yok

Selen Esen’in Kariyeri

29 yaşındaki Selen Esen, BKM Mutfak ekibine katılmadan önce Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 2018 yılında BKM Mutfak ekibinin seçmelerine katılarak bu ekibin bir parçası oldu. Nova Casting bünyesinde olan Esen, şimdi gelen teklifleri değerlendiriyor ve kariyerine yeni bir yön vermeye hazırlanıyor.

Bu ayrılık, “Çok Güzel Hareketler 2” programının hayranları için sürpriz oldu. Ancak Selen Esen’in yeni projelerde yer alacağı ve izleyicilerle buluşacağı kesin.

Kaynak: sonhavadis.com

Exit mobile version