Çöp Adam 18. bölüm reyting sonuçları ne diyor?

Çöp Adam 18. bölüm reyting sonuçları ne diyor? Çöp Adam 18. bölümünde Peri kontrolünü kaybediyor ve Tamer ne yapacağını bilemiyor. Çocuklar kaybolunca Tamer ve Peri Berrin’in yanına gidiyor. Berrin ve Ahu, otelden kovulmanın şokunu yaşarken, Peri annesinin kaldığı yeri bulmak için harekete geçiyor ve kontrolünü kaybederek birine zarar veriyor.

Ertesi gün, İpek, Tamer’le konuşmak için şirkete gidiyor. Peri, artık kendinden ümidi kesiyor ve Tamer’den onu durdurmasını istiyor. Ancak önerdiği çözüm Tamer’i çaresiz bırakıyor.

Çöp Adam 18. bölüm reyting sonuçları ne diyor?

Çöp Adam 18. bölüm reyting sonuçları

Önceki bölümlerde yaşananların ardından Çöp Adam’ın 18. bölümünde Tamer, Peri’nin kontrolünü kaybettiğini görünce ne yapacağını bilemez hale gelir. Peri’nin annesinin kaldığı yeri bulmak için harekete geçmesi ve kontrolünü kaybetmesi ise herkesi şaşırtır. Peri, bu ruh haliyle birine zarar verir ve artık kendinden ümidi keser. Tamer’in onu durdurması için önerdiği çözüm ise Peri’yi çaresiz bırakır. Otelde kaybolan çocukları arayan diğer karakterler ise Berrin’in yanına gider ve otelden kovulmanın şokunu yaşarlar. İpek ise Tamer’le konuşmak için şirkete gider ve Peri’nin durumunu öğrenir.

Exit mobile version