Çöp Adam sezon finali fragmanı yayınlandı! Çöp Adam 25. bölümde neler olacak?

Çöp Adam sezon finali fragmanı yayınlandı! Çöp Adam 25. bölümde neler olacak?

 

Çöp Adam sezon finali fragmanı yayınlandı! Star ekranlarında yayınlanan Çöp Adam adlı dizide 25. bölümde neler olacak?

Çöp Adam sezon finali fragmanı

Bir karar alarak Beğin’in iyiliğini düşünen Tamer, Berrin ve Damla’ya bebek haberini verir. Damla, bu haberle sarsılırken Berrin ve Seko ilişkilerini açıklamaya karar verirler. Tamer ise Elit’e Bülent’in onu kaçırdığını anlatır ve Elit’le konuşmak için gider. Ancak karşılaştığı Elit onu şaşırtır. İpek ise yalnız ve çaresizken beklenmedik birinin yardımıyla umut bulur. Yavuz ise Meryem’i istemeye gelirken Bülent’in planları boşa çıkar. Bülent ve İpek artık hayatlarında sorunlardan arınmışlardır. Sonunda Peri bebeğini kucağına alırken Meryem’in düğün günü beklenmedik olaylarla kabusa döner. Çöp Adam sezon finali Çarşamba günü saat 20.00’de STAR TV’de izleyicilerle buluşacak.

Çöp Adam son bölüm özeti

Sonunda Peri bebeğini kucağına alırken, Meryem’in düğün günü beklenmedik olaylarla kabusa dönüşür. Bülent’in planları suya düşer ve İpek ile birlikte hayatlarından tamamen çıkarlar. Bu gelişmelerle birlikte, Beğin’in iyiliği için alınan kararlar ve karakterler arasındaki ilişkilerde yaşanan değişimler sezon finaline doğru ilerler. Çöp Adam, heyecan dolu sezon finaliyle izleyicileri STAR TV’de beklemektedir.

Sezon finaliyle sona erecek olan Çöp Adam dizisi, yönetmen Çağrı Lostuvalı tarafından yönetilmekte olup Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon ve Elçin Afacan gibi başarılı oyuncuları kadrosunda bulundurmaktadır. İzleyiciler, 14 Haziran 2023 tarihinde saat 20.00’de STAR TV’de sezon finali bölümünü heyecanla izleyebilirler.

Exit mobile version