Demet Akalın yeğenine kavuştu!

Demet Akalın yeğenine kavuştu! Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremin ardından “Kuzenlerimin kurtulduğuna bile sevinemedim” diyerek takipçileriyle dertleşen şarkıcı Demet Akalın, deprem bölgesindeki öğretmen yeğenini uçaktan alıp, Gölcük’te bulunan evine getirdi

Demet Akalın yeğenine kavuştu!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17’de şiddetli bir deprem meydana geldi Depreme dair yardım mesajları sosyal medyada paylaşılırken Volkan Demirel’in ağlayarak yardım istediği anlar da gündem oldu. O paylaşımı paylaşan Demet Akalın duygularını paylaşmıştı: Elimizden ne gelirse biz buradayız bize ne görev düşerse, o kadar üzgünüm ki kuzenlerimin biri eczacı biri öğretmen onların kurtulduğuna bile sevinemedim.

Demet Akalın yeğenine kavuştu!

Depremzedelere yönelik paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, büyük yıkıma sebep olan depremin ikinci gününde sosyal medyada “Yeğenimi uçaktan aldım, Gölcük’e evine getirdim. Rabbim herkesi kavuştursun sevdiklerine. Öğretmen kendisi. Hâlâ ‘Çocuklar nasıl iyi olacak?’ diyor” mesajını yayınladı ve yeğeninin fotoğrafına yer verdi.

Exit mobile version