Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un boşanma tarihi belli oldu

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un boşanma tarihi belli oldu. Son zamanlarda evliliklerinin birinci yılı dolduğu halde boşanma kararı alan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un boşanma davasının ne zaman ve hangi adliyede yapılacağı açıklandı.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, geçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldılar. İkili ortak bir açıklama yaparak, “Bir süredir evliliğimizi yürütemiyoruz ve sonuç olarak boşanma kararı aldık” dediler.
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un boşanma davası, 8 Mayıs 2023 tarihinde Büyükada’daki Adalar Adliyesi’nde yapılacak.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un boşanma tarihi belli oldu

Oğuzhan Koç açıklama yaptı

Oğuzhan Koç, boşanma açıklamasından sonra Bloomberg HT’deki bir programa konuk oldu. Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Koç, “Demet ile ortak bir açıklama yaptık, boşanıyoruz, hayırlısı olsun” dedi.

Neden boşanıyorlar?

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, 28 Ağustos 2022 tarihinde evlendiler. Geçtiğimiz haftalarda ayrıldıkları iddiaları gündeme geldi. İddiaya göre, Demet Özdemir evini terk ederek eski evine geri döndü. Bunun yanı sıra, arkadaşlarının düzenlediği bir partide Oğuzhan Koç’un uygunsuz tavırlar sergilemesi sonucu Demet Özdemir’in evi terk etmesi iddia edildi. Ayrıca, Demet Özdemir’in rol aldığı dizinin yönetmeniyle yakınlaştığı konuşulmuştu. 

Exit mobile version