Deprem bölgesinden Zuhal Topal’a acı haber!

Deprem bölgesinden Zuhal Topal’a acı haber. Ünlü sunucu Zuhal Topal, Kahramanmaraş merkezli depremde enkaz altında kalan dayısı, kuzeni ve yakın arkadaşının hayatını kaybettiğini duyurdu.

Deprem bölgesinden Zuhal Topal’a acı haber!

Kahramanmaraş’taki 7.7 ve 7.6’lık yıkıcı depremler 10 ilde büyük yıkıma yol açtı. Zuhal Topal da tüm Türkiye’yi yasa boğan depremde yakınlarını kaybettiğini açıkladı. Instagram hesabından dayısı, kuzeni ve arkadaşını kaybettiğini duyuran ünlü sunucu Zuhal Topal, “Kurtarma ekibi dayım ve kuzenimin cansız bedenlerine ulaştılar. Acıma öfkem, yasıma geride kalanlar için umudum karıştı. Allah’ım yaşam savaşı verenlerini kurtulan tüm vatandaşlarımızın ve canla başla çalışan tüm ekiplerin yardımcısı olsun. Arayan soran herkese teşekkür ederim. Dualarım ülkem için. Hepimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Deprem bölgesinden Zuhal Topal'a acı haber!

“Bu acının tarifi yok”

Hayatını kaybeden arkadaşıyla çektirdiği fotoğrafları da yayınlayan Zuhal Topal, “Bu acının tarifi yok! Giden her can bizim ama daha 2 ay evvel tüm hafta beraber sohbet ettiğimiz, hayatından geçtiğimiz gencecik dünya iyisi Levent’in kaybı yüreğimi dağladı. Allah’ım ailesine sabırlar versin. Rabbim yakınlarını kaybeden herkese güç, derman, sabır ihsan eylesin” mesajını yazdı.

Exit mobile version