Devrim Yakut Camdaki Kız dizisinden Behzat Ç.’ye transfer oldu

Devrim Yakut Camdaki Kız dizisinden Behzat Ç.'ye transfer oldu

Devrim Yakut, Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi ‘Camdaki Kız’dan ayrıldıktan sonra, BluTV’de yayınlanan ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ dizisinin ikinci sezon ekibine dahil olacak. Dizinin çekimleri mayıs ayında başlayacak. ‘Camdaki Kız’ dizisi, haziran ayında final yapacak.

Devrim Yakut’un, Kanal D’de yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan ‘Camdaki Kız’ dizisinde canlandırdığı ‘Gülcihan’ karakterine erken veda edeceği öğrenilmişti. Ancak, güzel oyuncunun bu kez başka bir projede izleyici karşısına çıkacağı haberi, hayranlarını sevindirdi.

Devrim Yakut Behzat Ç. dizisine tranfer oldu

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Devrim Yakut, BluTV’de yayınlanan ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ dizisinin ikinci sezon ekibine dahil olacak. Yakut, ‘Camdaki Kız’ dizisinde olduğu gibi bu kez de güçlü bir karaktere hayat verecek.

Dizinin yönetmen koltuğunda ise Devrim Yalçın oturacak. İlk sezonu ile büyük bir beğeni toplayan ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin çekimleri, mayıs ayında başlayacak. Yakut, diziye yeni sezonunda katılarak, Behzat Ç. hayranlarının beğenisini toplayacak.

Öte yandan, ‘Camdaki Kız’ dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden uyarlanmış ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olmuştu. Dizinin son bölümünde hastaneye yatan Gülcihan karakteri, Devrim Yakut’un diziden ayrılmasına neden olmuştu. Dizinin haziran ayında final yapması bekleniyor.

Gülcihan karakteri Camdaki Kız dizisine nedne veda etti, diziden neden ayrıldı merak ediyorsanız bu yazıya göz atabilirsiniz.

Exit mobile version