Dilan Çiçek Deniz yeni filmi Aşk Mevsimi ile gündem yarattı

Dilan Çiçek Deniz yeni filmi Aşk Mevsimi ile gündem yarattı

“Aşk Mevsimi” adlı film, yapımcılığını Sugarworkz’ün üstlendiği ve Dilan Çiçek Deniz ile Cem Yiğit Üzümoğlu’nun başrollerini paylaştığı bir romantik komedi filmidir. Filmin yönetmenliğini ise Murat Şeker üstlenmektedir. Senaryosunu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi’nin birlikte yazdığı film, Ağustos ayında çekimlere başlayacak ve Bozcaada’da gerçekleştirilecek. İlk olarak sinemalarda gösterime girmesi planlanan film, daha sonra dijital platformlarda da izleyiciyle buluşacak. “Aşk Mevsimi” filmiyle ilgili detaylar ve set çalışmaları yakında açıklanmaya devam edecektir.

Filmin konusu ve oyuncuları

“Aşk Mevsimi” adlı film, romantik komedi türünde bir yapım olup Sugarworkz tarafından yapımcılığı üstlenilmektedir. Filmde Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu başrolleri paylaşmaktadır. Yönetmen koltuğunda ise deneyimli isim Murat Şeker bulunmaktadır. Senaryo, Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi tarafından birlikte yazılmıştır.

Filmin çekimleri için planlanan tarih Ağustos ayıdır ve çekimlerin Bozcaada’da gerçekleştirileceği bilinmektedir. “Aşk Mevsimi”, romantik ve komik hikayesiyle izleyicilere keyifli anlar yaşatmayı hedeflemektedir. Film, seyircileri duygusal bir yolculuğa çıkarırken, aynı zamanda gülümsetmeyi de amaçlamaktadır.

Film, başarılı bir şekilde tamamlandıktan sonra ilk olarak sinemalarda gösterime girecek. İzleyiciler, sinema salonlarında büyüleyici bir aşk hikayesine tanık olacaklar. Daha sonra ise film, dijital platformlarda da izleyicilerle buluşacak, böylece daha geniş bir kitleye ulaşmayı hedeflemektedir.

“Aşk Mevsimi” filmiyle ilgili daha fazla detay ve fragmanların yakın zamanda paylaşılması beklenmektedir. Film, Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu gibi başarılı oyuncuların performanslarıyla dikkat çekmeyi amaçlamaktadır. Romantik komedi tutkunları ve izleyiciler, “Aşk Mevsimi”nin heyecanla beklenen bir yapıt olduğunu şimdiden paylaşılan bilgilerle anlamaktadır.

Exit mobile version