Dilara Aksüyek sevgilisi Cenk Şahin ile çok mutlu

Dilara Aksüyek sevgilisi Cenk Şahin ile çok mutlu.  Final yapmış olan Yürek Çıkmazı dizisinin güzel oyuncularından Dilara Aksüyek, kalbini Bursaspor’da forma giyen Cenk Şahin’e kaptırdı. İkili, bir süredir aşk yaşadıkları ortaya çıktı ve şu anda Çeşme’de tatil yapıyorlar.

Gönlüne taht kuran Yürek Çıkmazı dizisinin başarılı oyuncusu Dilara Aksüyek, Bursaspor futbolcusu Cenk Şahin ile arasında aşkın filizlendiği haberleriyle gündeme geldi. Özel haberine göre, uzun süredir Arka Sokaklar dizisindeki rolüyle tanınan Onur Bay ile bir ilişki yaşayan Aksüyek, artık gözlerden uzak bir şekilde Cenk Şahin ile birlikte olduğu ortaya çıktı. İkili, 1 aydır birlikte olmalarına rağmen aşklarını kameralardan ve meraklı gözlerden uzak tutmayı başardılar.

Dilara Aksüyek sevgilisi Cenk Şahin ile çok mutlu

Dilara Aksüyek sevgilisi Cenk Şahin ile mutluluğu buldu

Tatilin tadını çıkaran çift, Çeşme’nin gözde mekanlarında görüntülendi. Bir eğlence mekanında sarılarak poz veren Dilara Aksüyek ve Cenk Şahin, romantik anlarını paylaştıkları fotoğrafların sosyal medyada yayılmasının ardından henüz resmi bir açıklama yapmadılar.

Dilara Aksüyek ve Cenk Şahin’in aşk dolu bu ilişkisi, hayranları ve takipçileri arasında büyük bir merak uyandırdı. İkilinin birlikte geçirdikleri tatil ve paylaştıkları fotoğraflar, aşklarının ilk adımlarını gösteriyor. İlerleyen günlerde çiftin ilişkisi hakkında daha fazla detay ve açıklama bekleniyor.

Exit mobile version