Dokuz Oğuz kadrosuna 2 oyuncu dahil oldu!

Dokuz Oğuz kadrosuna 2 oyuncu dahil oldu! Dokuz Oğuz dizisinin kadrosuna 2 yeni oyuncu katıldı. Dokuz Oğuz dizisi 2. bölümünde reytingini yüzde 25 artırdı. Gold Film’in dev bütçeli askeri dizisinin çekimleri İstanbul’da tam gaz sürüyor. FOX’ta cumartesi akşamları ekrana gelen dizinin kadrosuna 2 yeni oyuncu katıldı.

Dokuz Oğuz kadrosuna 2 oyuncu dahil oldu!

Son olarak “Hercai” ve “Masumlar Apartmanı” dizilerinde seyirci karşısına çıkan yetenekli oyuncu Oğuzcan Ulu “Dokuz Oğuz” dizisine dahil oldu. Ulu, dizinin 4. bölümünde Doğan karakteri ile diziye dahil oldu. Ulu’nun eşini de Burcu Karakaya canlandıracak.

Oğuzcan Ulu kimdir?

Dokuz Oğuz kadrosuna 2 oyuncu dahil oldu!

Oğuzcan Ulu, 14 Haziran 1998 tarihinde İzmir’in Konak ilçesinde doğmuştur. Kökeni Kars’a dayanmaktadır. Oyunculuğa duyduğu ilgi nedeniyle Şehir Tiyatroları’nda eğitim almıştır.  Kameralar karşısına 2016 yılında ‘Çanakkale Yüzyıllık Mühür’ adlı dizi ile geçen oyuncu, Siyah İnci ve Bizim Küçük Günahlarımız yapımlarında da yer almıştır.

İzmir Bornova Şehir Tiyatroları’nda sahne almayı sürdüren Oğuzcan Ulu, şimdilerde ise TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan ‘Masumlar Apartmanı’ adlı dizide Hasibe’nin nişanlısı karakterine hayat vermektedir. Oğuzcan Ulu, ikizler burcu özelliklerine sahiptir.

Oğuzcan Ulu’nun rol aldığı diziler ve filmler:

2021 – Masumlar Apartmanı (Hasibe’nin nişanlısı) (TV Dizisi)

2020 – Hercai (Nasuh Şadoğlu’nun gençliği) (TV Dizisi)

2017 – Bizim Küçük Günahlarımız (Sinema Filmi)

2017 – Siyah İnci (TV Dizisi)

2016 – Çanakkale Yüzyıllık Mühür (Ömer) (TV Dizisi)

Burcu Karakaya kimdir?

8 Haziran 1989 yılında İzmir’de doğan Burcu Karakaya 32 yaşında, bir altmış sekiz boyunda, 52 kilo ve ikizler burcu. 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Karakaya, İzmir’de tiyatro kulüplerinde yer aldı ve ilk televizyon önü oyunculuk tecrübesini 2014 yılında yayınlanan ve 5 sezon devam Elif dizisi ile deneyimledi. 2016’da Hayatımın Aşkı, 2017’de Elif, 2019 yılında Yasak Elma, 2020’de Sit Home mini internet dizisi ve 2021 yılında Maraşlı dizileri ile ekranlara gelmesinin yanı sıra, 2019’da Türk Alman ortak yapımı Kim Geldi tiyatro oyunu, 2020’de Kısa Oyunlar Mekanlar 3 tiyatro oyunu, 2020 yılında Tam Kafadan Karavana sinema filminde rol alarak, Evy Baby, Bingo, Folkart, Papia, Turkcell gibi firmaların da reklam yüzü oldu.

Oyunculuk haricinde müziğe karşı da büyük bir ilgisi bulunan güzel oyuncu, 2020 yılında ‘Sevdiğini Bi Söyle’ adlı single şarkısını tüm dijital müzik platformlarında dinleyiciyle buluşturdu. Boş zamanlarında kitap okumaktan keyif alan Burcu Karakaya, 500’den fazla kitap okuduğunu ifade ederken “Her tür kitabı okurum, bir tarza yoğunlaşmam. Her okuduğum kitapta bana bir şeyler kattı, okuma delisiyim. Oyunculuğumu da çok etkilediğine inanıyorum, kitaptan öğrendiğiniz her şey hayatta ve senaryoda karşınıza çıkabiliyor. Boş zamanlarımı değerlendirmenin en güzel yolu benim için kitap okumak” dedi. Burcu Karakaya, 2019 yılında Yasak Elma dizisi setinde tanıştığı yönetmen Eray Altay ile aşk yaşıyor.

 

 

Exit mobile version