Dönence dizisi Gece kimdir gerçek adı ne?

Dönence dizisi Gece kimdir gerçek adı ne? Dönence dizisi, Kanal D’de yayınlanacak olan bir dizi. Dizinin ana karakterlerinden biri olan Gece, asperger sendromlu Gülce’nin ablasıdır. Gece karakterine, güzel oyuncu Sümeyye Aydoğan hayat verecek. Dizinin yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu üstlenirken, oyuncu kadrosunda Caner Topçu, Emre Kınay gibi isimler yer alıyor.

Dönence dizisi Gece kimdir?

Sümeyye Aydoğan, Dönence dizisinde Gece karakterine hayat verecek. İstanbul’da doğan oyuncu, 2 Nisan 1999 tarihinde dünyaya geldi. Oyunculuğa olan ilgisi nedeniyle eğitimini bu alanda tamamladı ve Kahraman Babam dizisi ile birlikte ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Daha önce Sadakatsiz, Duy Beni ve Taçsız Prenses gibi dizilerde de rol alan Aydoğan, Dönence dizisinde Caner Topçu ile birlikte başrolleri paylaşıyor.

Dönence dizisi Gece kimdir gerçek adı ne?

Sümeyye Aydoğan’ın sosyal medyada 1.5 milyon takipçisi bulunuyor ve sevgilisi olduğuna dair herhangi bir haber veya spekülasyon yok. Dizideki Gece karakteri, müzisyenlik hayali olan ve asperger sendromlu kardeşi Gülce’ye bakan bir kız olarak tasvir ediliyor. Dizinin konusu, Gülce’nin hayatındaki zorluklarla başa çıkmaya çalışan ailesini ve çevresindeki insanları ele alıyor.

Dönence dizisi, İzmir’in Foça ilçesinde çekiliyor ve Sümeyye Aydoğan’ın canlandırdığı Gece karakteri, kardeşi Gülce’nin hayatını anlatıyor. Dizide Asperger sendromu gibi nadir görülen bir rahatsızlığın konu edilmesi de diziye ayrı bir değer katıyor.

Exit mobile version