Dönence dizisi Miro kimdir gerçek adı ne?

Dönence dizisi Miro kimdir gerçek adı ne?

Dönence dizisi Miro kimdir gerçek adı ne? Dönence Dizisi, Kanal D tarafından yayımlanacak bir yaz dizisidir. Dizi, Asperger sendromlu Gülce ve hayat arkadaşı ablası Gece’yi konu alır. Miro karakteri ise Gece’nin sevgilisini canlandıran Atakan Hoşgören tarafından oynanacaktır. Atakan Hoşgören, 24 yaşında İstanbul doğumlu, İngilizce İşletme mezunu, eski profesyonel basketbol oyuncusu ve oyunculuk dersleri almış bir oyuncudur. İnstagram’da @atakanhgr kullanıcı adıyla yer alan oyuncunun sevgilisi yoktur.

Dönence dizisi Miro kimdir?

Dizide Miro karakterine hayat veren Atakan Hoşgören, 1999 yılında İstanbul’da doğmuş ve 24 yaşında olan yakışıklı bir oyuncudur. Doğuş Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü mezunudur ve basketbol oynamıştır. Oyunculuk dersleri alan Hoşgören, 4N1K dizisinde Ali Tekelioğlu karakteri ile tanınır. İnstagramda @atakanhgr kullanıcı adıyla yer alan oyuncu yaklaşık 1 milyon takipçisi bulunmaktadır ve sevgilisi yoktur.

Dönence Dizisi Hakkında

Dönence Dizisi, Kanal D ekranlarında yayınlanacak bir yaz dizisidir. Dizinin konusu, Asperger sendromlu Gülce ve ona bakan hayat arkadaşı ablası Gece’dir. Miro karakteri ise Gece’nin sevgilisidir ve oyunculuğu Atakan Hoşgören tarafından yapılacaktır. Oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu, Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Eda Nur Gülbudak gibi isimler bulunuyor. Dizinin yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu yapmaktadır.

Atakan Hoşgören’in Dizileri

  • İçimizdeki Ateş
  • Sana Söz
  • 4N1K
  • Akıncı
  • Yıldızlar Şahidim
  • Dönence

Dönence Dizisi’nin başrollerinde Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu, Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Eda Nur Gülbudak gibi yetenekli oyuncular yer alıyor. Kerem Çakıroğlu tarafından yönetilen dizi, Asperger sendromlu Gülce ve ablası Gece’nin hayatını konu alıyor. Miro karakteri, Gece’nin sevgilisi olarak canlandırılacak ve müziğe ilgi duyan bir karakter olarak tanıtılacak.

Atakan Hoşgören, İstanbul doğumlu bir oyuncu ve 24 yaşındadır. Doğuş Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü mezunu olan Hoşgören, profesyonel basketbolcu olarak Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nde oynamış ve daha sonra oyunculuk dersleri almıştır. İçimizdeki Ateş, Sana Söz, 4N1K, Akıncı, Yıldızlar Şahidim gibi dizilerde de rol alan Hoşgören, İnstagramda @atakanhgr kullanıcı adıyla yer almaktadır ve yaklaşık 1 milyon takipçisi bulunuyor. Henüz sevgilisi yoktur.

Dönence Dizisi, Kanal D ekranlarında yaz aylarında yayımlanacak ve oyuncuların performansları ve hikayesiyle izleyicilerin beğenisini kazanması bekleniyor. Yapımcılar, dizinin izleyicileri eğlendirirken aynı zamanda duygusal ve düşündürücü bir hikaye sunmasını hedefliyorlar.

Exit mobile version