Dönence dizisinde Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan harika bir ikili oldu

Dönence dizisinde Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan harika bir ikili oldu

Kanal D ekranlarında yayınlanan “Dönence” dizisi, dram yüklü hikayesi ve başarılı oyunculuk performanslarıyla izleyicilerin ilgisini çekiyor. Sümeyye Aydoğan ile Caner Topçu’nun başarılı partnerliği, sosyal medyada da olumlu yorumlar alıyor ve dizi, reytinglerde başarılı sonuçlar elde ediyor.

“Dönence” dizisinin beşinci bölümü, İzmir Foça’nın güzelliğini de ekrana yansıtarak seyircilerden olumlu tepkiler alıyor. Duygu dolu sahneler ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, 3’lü reyting oranlarına yaklaşan performansıyla tüm izleyici kategorilerinde günün en çok izlenen dizilerinden biri oluyor.

Sosyal medyada da büyük ilgi gören “Dönence” dizisi, projeye olan ilginin devam ettiğini gösteriyor. Seyirciler, dizinin her yeni bölümünü heyecanla bekliyor ve sosyal medya üzerinden diziyi tartışıyorlar.

Dizi, yönetmen Serdar Gözelekli’nin önderliğinde güçlü bir kadro ile çekiliyor. Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğa Karakaş, Nazlı Çetin, Berfin Ant, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali ve Umut Kaya gibi başarılı isimler, diziye büyük emek veriyor.

“Dönence” dizisinin takipçileri, yeni bölümleriyle de buluşmak için sabırsızlanıyor. Dizinin 6. yeni bölümü, 8 Ağustos Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de izleyicilerle buluşacak. Her hafta heyecan dolu sahnelerle dolu olan “Dönence”, televizyon ekranlarında izleyicilere unutulmaz bir dizi deneyimi sunmaya devam edecek.

Exit mobile version