Dönence dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni fragmanı izle

Dönence dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni fragmanı izle

Dönence dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Sükseli bir başlangıç yapan Kanal D’nin yeni dizisinin fragmanını izle. “Dönence” adlı yeni dizi, Kanal D tarafından yayınlanmaya başladı. Dizinin yapımcılığını D Media üstlenirken, yönetmenliğini Serdar Gözelekli yapıyor.

Dönence dizisinin 2. bölüm fragmanı

İlk bölümünde neler yaşandığına gelince, Verda ve Cem çiftinin Gece ve Gülce adında iki kızı vardır. Gülce, Asperger sendromuna sahiptir ve İstanbul gibi büyük bir şehirde yaşamak onun ve ailesi için zor hale gelmiştir. Verda, özel çocuklar için bir sörf kulübü olan Ata Sörf Kulübü’nü keşfeder ve eşi Cem’e Foça’ya taşınma teklifinde bulunur. Verda’ya göre, büyük kızları Gece ileride kendi başına yaşayabilirken, aynı şey Gülce için geçerli değildir. Bu nedenle aile Foça’ya taşınma kararı alır.

Gece, bu kararla arkadaşlarından ve sevgilisinden ayrılmak zorunda kalır ve en yakın arkadaşı Sera ile birlikte Foça’ya gider. Foça’da çalışan Özgür’ün ise otizmli bir kardeşi vardır. Verda ve Cem, kızlarıyla birlikte Foça’ya taşınma kararı alınca, hem kendi hayatlarında hem de çevrelerindeki insanların hayatlarında önemli değişiklikler olur. Dönence dizisi, duygu dolu hikayesiyle her Salı günü saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanmaktadır.

Dizinin oyuncu kadrosu hakkında bilgi verilmemiş. Ayrıca dizinin uyarlama mı olduğu, çekimlerinin nerede yapıldığı ve Dönence’nin ikinci bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığına dair bilgiler de verilmemiş. Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan isimlerine dair bilgi de bulunmamaktadır.

Exit mobile version