Dönence dizisinin setinde neden kavga çıktı? Olay tatlıya bağlandı mı?

Dönence dizisinin setinde neden kavga çıktı? Olay tatlıya bağlandı mı?

Kanal D’nin gençlik dizisi “Dönence”nin setinde yaşanan kavga sonrası çekimlere bir hafta ara verilmişti. Ancak son gelişmelere göre, setteki sorunlar tatlıya bağlandı ve dizi çekimlerine devam ediyor.

“Dönence” dizisinin setinde yaşanan kavga sonrası çekimlere devam edilmesi, dizinin ne kadar sevildiğini ve set ekibinin birlikte nasıl sorunları aştığını gösteriyor. Dizi, güçlü kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

“Dönence” Dizisinin Güçlü Kadrosu

“Dönence” dizisi, Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan’ın başrollerini paylaştığı, Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğa Karakaş, Nazlı Çetin, Berfin Ant, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali ve Umut Kaya gibi isimlerden oluşan güçlü bir kadroya sahip.

Dizi Hakkında

“Dönence”, gençlik teması üzerine kurulu bir dizi olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. 6. bölümü 15 Ağustos Salı günü yayınlanacak olan dizinin, sette yaşanan kavga sonrası nasıl bir atmosferde devam edeceği merak konusu.

Caner Topçu Kimdir?

Caner Topçu, genç yaşına rağmen birçok projede yer almış yetenekli bir oyuncudur. Özellikle televizyon dizilerindeki performansıyla dikkat çeken Topçu, “Dönence” dizisinde de başrol oyuncusu olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Oyunculuğunun yanı sıra farklı reklam projelerinde de yer alan Topçu, enerjik ve doğal oyunculuğuyla tanınıyor.

Exit mobile version