Edip Zeydan, “Merhamet Meleği” Dizisinde Başrolde Yer Alıyor

Edip Zeydan, "Merhamet Meleği" Dizisinde Başrolde Yer Alıyor

Edip Zeydan, “Merhamet Meleği” dizisinde Engin karakterini canlandırıyor. Bu karakter, 5 dil bilen ve üst düzey rütbeli bir Osmanlı subayı olarak tasvir ediliyor.

Edip Zeydan, Rus Yapımı “Merhamet Meleği” Dizisinde Başrolde

“Diriliş Ertuğrul” dizisinden tanıdığımız Edip Zeydan, Rusya’nın TV 1 platformu için çekilen dönem dizisi “Merhamet Meleği”nde başrol oynuyor. Dizi, Moskitos Films ve Bravo Film işbirliğiyle hazırlanıyor ve 1877-1878 yılları arasında, Osmanlı-Rus savaşı sırasında yaşanan olayları konu alıyor.

Edip Zeydan’ın Yeni Rolü

Edip Zeydan, “Merhamet Meleği” dizisinde Engin karakterini canlandırıyor. Bu karakter, 5 dil bilen ve üst düzey rütbeli bir Osmanlı subayı olarak tasvir ediliyor. Zeydan, daha önce “Bir Yusuf Masalı” dizisindeki Seyid Ali ve “Diriliş Ertuğrul”da Dumrul Alp rolleriyle tanınıyor. “Merhamet Meleği” ile setlere dönüş yapan Zeydan, bu yeni rolüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

“Merhamet Meleği” Dizisinin Özellikleri

“Merhamet Meleği” dizisi, 16 bölümden oluşuyor ve yönetmenliğini Leonid Belozorovich üstleniyor. Dizinin çekimleri hem Rusya’da hem de Türkiye’de gerçekleştirilecek. Tarihi bir dönemi ele alan bu dizi, Osmanlı-Rus savaşının etkileyici hikayelerini ve karakterlerini izleyiciye sunacak. Edip Zeydan’ın bu projedeki performansı, onun oyunculuk kariyerinde yeni bir sayfa açacak gibi görünüyor.

Exit mobile version