Ego dizisi 11. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm özeti

Ego dizisi 11. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm özeti

Ego dizisi 11 bölüm fragmanı yayınlandı. Erkeğe Güven Olmaz dizisi, Fox TV’de her Pazar akşamı izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizi, yayınlanan son bölümleriyle adını Ego olarak değiştirdi. Dizide Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk başrollerde yer alıyor. Dizinin hikayesi oldukça heyecanlı olsa da düşük reytingler, dizi için en büyük engel olarak gözüküyor.

Dizinin şimdiye kadar yayınlanan 10 bölümünde önemli olaylar yaşandı. Ancak 11. bölüm, dizi için bir dönüm noktası olacak. Özellikle Elif karakterinin yalanlarının ortaya çıkması, ilişkiler konusunda yeni süreçlerin başlamasına neden olacak.

Ego dizisi 11. bölüm fragmanı yayınlandı

Dizinin 11. yeni bölümde neler olacağı merakla bekleniyor. Elif’in yalanlarının ortaya çıkmasıyla, Erhan ve Elif arasındaki ilişkiler tamamen kopmuş durumda. Sibel ise Almanya planından vazgeçti ve Erhan’ın yanında olacak. Erhan, Sibel ile birlikte geçmişine doğru bir yolculuğa çıkacak. Sibel, Erhan’ı daha yakından tanımak istiyor.

Diğer yandan Elif, Erhan’ın onu terk etmesiyle yıkılmış durumda. Tuncay ise Elif’i iyileştirmek için elinden geleni yapacak.

Erkeğe Güven Olmaz dizisi, her bölümüyle izleyicileri ekrana bağlamaya devam ediyor. Dizi, yeni bölümleriyle birlikte daha da heyecanlı olacak gibi görünüyor.

Exit mobile version