Ego dizisi ne zaman final yapacak? Ego erken finale mi gidiyor?

Ego dizisi ne zaman final yapacak? Ego erken finale mi gidiyor?

Ego dizisi ne zaman final yapacak? Fox ekranlarının sevilen dizisi Ego erken finale mi gidiyor? Pazar akşamları Fox TV’de yayınlanan Ego dizisinde, daha önce Çarpışma dizisinde büyük beğeni toplayan Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk ikilisi başrollerde yer aldı. İlk duyulduğu zaman izleyicilerde büyük heyecan yaratmıştı. Ancak dizinin başında yaşanan ve sosyal medyada gündem olan setteki tartışmalar, dizinin imajına zarar verdi. İzleyicilerin büyük beklentisi, Çarpışma dizisindeki etkileyici uyumun devam etmesiydi.

Ego dizisi ne zaman final yapacak?

Dizideki uyumsuzluğun, izleyicilerin düşünsel dünyalarında yarattığı bir yanılgı olduğu, oyuncuların sette anlaşamaması ile ortaya çıktı. Ego dizisi, 13. bölümünde final yaparak 21 Mayıs Pazar akşamı son kez izleyicilerle buluşacak. Türkiye’deki 14 Mayıs seçimleri nedeniyle dizinin bir hafta ara vereceğini de belirtelim.

Ego dizisinin erken final yapmasına Alperen Duymaz hayranları üzülmedi. Melisa Aslı Pamuk ile beklenen etkileşimi bulamadılar ve Duymaz’ın canlandırdığı Erhan karakterine pek içerlemiyorlar. Alperen Duymaz’ın, Son Yaz dizisindeki Akgün karakterinde başarılı bir sert erkek rolü sergilediği düşünülerek, benzer rollerde tekrar izleyici karşısına çıkması isteniyor.

Hayranlar, sosyal medyada Alperen Duymaz’ın gelecek projelerinde sert erkek karakterleriyle ekrana dönmesini diliyorlar ve Ego dizisinin büyük bir kayıp olmadığını düşünüyorlar. Ego dizisinin 21 Mayıs’ta final yapmasına rağmen, Alperen Duymaz’ın hayranları açısından dizinin şimdiden unutulduğu görülüyor ve bazıları erken finali “güzel gelişme” olarak değerlendiriyor.

Exit mobile version