Ego dizisi neden bitti? Reyting sonuçları ne durumda?

Ego dizisi neden bitti? Fox TV’nin EGO dizisi düşük reytingleri nedeniyle final kararı aldı. Sezon sonuna yaklaşılırken yapımlar dizi finalleri için hazırlıklarını sürdürürken, EGO dizisi de 13. bölümüyle ekranlara veda edecek. Son dönemde oldukça konuşulan dizi, Yasak Elma ve Gülcemal gibi yapımlar arasında yer alıyordu.

Ego dizisi neden bitti?

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Fox TV düşük reytingler nedeniyle EGO dizisinin finalini istedi. Dizi, daha başlamadan krizleriyle gündeme gelmişti. Melisa Aslı Pamuk’un sete çıkmaması nedeniyle başrol oyuncusu Alperen Duymaz, Twitter’da uzun bir yazı paylaşarak isyan etmişti. Daha sonra ise rol arkadaşının üzerine fazla gelindiğini belirterek Pamuk’u desteklemişti.

Ego dizisi neden bitti? Reyting sonuçları ne durumda?

EGO dizisi, hayranlarının büyük ilgisine rağmen düşük reytingleriyle karşılaştı ve final kararı alındı. Dizi sektöründe bu durum sıklıkla yaşanıyor. İzleyicilerin beklentileri ve tercihleri her zaman aynı olmadığından, bazı yapımların uzun soluklu olması mümkün olmuyor.

EGO dizisi, konusu ve oyuncu kadrosuyla büyük bir merak uyandırmış ve izleyiciler tarafından takip edilmişti. Ancak düşük reytingler, diziye erken final kararı aldırdı. EGO’nun hayranları, final bölümünde ne olacağını merakla bekliyor.

Exit mobile version