EGO yeni bölüm fragmanı izle! EGO 5. bölüm tanıtım fragmanı izle

EGO yeni bölüm fragmanı izle! EGO 5. bölüm tanıtım fragmanı izle

EGO yeni bölüm fragmanı izle! EGO 5. bölüm tanıtım fragmanı izle. Melisa Aslı Pamuk ile Alperen Duymaz’ın başrollerinde yer aldığı EGO, dün akşam 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

EGO yeni bölüm fragmanı izle

Sevilen dizinin oyuncu kadrosunda Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Hülya Gülşen Irmak, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

EGO 4. bölümde neler oldu?

Sibel ve Erhan, sır gibi sakladıkları gizemli üç güne ait fotoğrafların basına sızmasıyla iyice köşeye sıkışmışlardır. Fotoğrafları çeken kişi o evde yaşananlara da tanık olmuş mudur? Bu soru Sibel ve Erhan’ın hayatlarının merkezine oturur ve cevabını almak için fotoğrafları basına sızdıran kişiyi bulmaktan başka çareleri yoktur. Berkay’ın, Tuncay’ın oğlu olduğunu öğrenen Tahir, aile içi dengeleri gözetmek zorundadır. Elif, Sibel’den alacağı intikamın planlarını kurarken, ortak düşmanlarını arayan Sibel ve Erhan kendilerine rağmen birbirlerine yakınlaşmaya başlarlar.

Exit mobile version