Emanet dizisi 555. bölüm fragmanı izle yeni bölümde hangi sürprizler var

Emanet dizisi 555. bölüm fragmanı izle yeni bölümde hangi sürprizler var

Emanet dizisi 555. bölüm fragmanı izle. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan dizinin yeni bölümde hangi sürprizler var.

Emanet dizisi 555. bölüm fragmanı izle

Bu bölümde, Seher’in ölümünün ardından Yaman ve Yusuf’un hayatı sessizliğe gömülüyor. Yaman, bir yandan mutluluğu yakaladığını düşünürken, diğer yandan tüm hayatı altüst oluyor. Yusuf da annesini kaybettikten sonra tek sığınağı olan teyzesini kaybediyor. Seher’in ölümüyle büyük bir acıya sınanan Yaman ve Yusuf’un hikayesi “Emanet” dizisiyle izleyicilerle buluşuyor.

Emanet 555. Bölüm Tanıtım | İntikam

Seher’in ölümünden sonra Yusuf içine kapanıyor. Yaman bir yandan ölen karısının yasını tutarken, diğer yandan yeğenini yeniden güldürmek ister. Ancak Yaman’ın bulduğu çözümler hiçbir işe yaramıyor. Öte yandan, Aziz’in kardeşi ağabeyinin katilinin peşine düşüyor. Bulduğu ipuçlarını birleştiren Nana, Aziz’in gerçek katili Topal’a ulaşıyor.

Topal, bu durumu fırsata çevirerek Nana’ya katilin Yaman olduğunu söylüyor. Yaman’a karşı öfke duyan Nana, Yusuf’un bakıcısı olarak konağa giriyor. Bir anda hayatlarına giren bu yabancının Yaman ve Yusuf’un hayatını nasıl etkileyeceği merak konusu. Nana, Topal’ın gerçek yüzünü görecek mi? Kalbini tüm dünyaya kapatan Yusuf’un yüzü yeniden gülecek mi? Tüm bu soruların cevapları ve daha fazlası “Emanet” dizisinde Kanal 7 izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Dizi, hafta içi her akşam 21:15’te Kanal 7’de yayınlanıyor​1​.

Exit mobile version