Emanet dizisi 557. bölüm fragmanını izle! Yeni bölüm tanıtımı yayınlandı

Emanet dizisi 557. bölüm fragmanını izle! Yeni bölüm tanıtımı yayınlandı

Emanet dizisi 557. bölüm fragmanını izle! Kanal 7’nin sevilen dizisi için yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Kanal 7’nin popüler dizisi Emanet, üçüncü sezonuyla sevenlerinin karşısına çıkıyor. Seher’in ölümüyle derin bir yasa bürünen Yaman ve Yusuf’un sessizliğe gömülen hayatı, Emanet ile yeniden ekranlarda yerini alıyor. Yaman’ın hayatı altüst olurken, Yusuf ise annesini kaybettikten sonra teyzesini de kaybetmiştir. Seher’in ölümüyle büyük bir acı yaşayan Yaman ve Yusuf’un hikayesi izleyicilerle buluşacak.

Emanet dizisi 557. bölüm fragmanını izle

Dizinin 3. sezonunda, Seher’in ölümünden üç ay sonra başlayan hikaye anlatılacak. Aziz’in asıl azmettirici olduğu ortaya çıkar ve aile imparatorluğunun başına geçer. Yaman hapse atılmak istense de suçsuz olduğu kanıtlanır. Seher’in ölümünden sonra Yusuf içine kapanırken, Yaman yeğenini güldürmek için çözümler arar. Ancak Yaman’ın çabaları sonuçsuz kalır. Bir gün konağa gelen bir yabancı, Yaman ve Yusuf’un hayatını değiştirecektir. Yusuf’un kalbi tekrar gülecek mi? Tüm bu soruların cevapları Emanet dizisinde izleyicilere sunulacak.

Emanet dizisi, Cumartesi ve Pazar günleri saat 19:00’da Kanal 7’de yayınlanacak. Yaman’ın büyük yas içinde olduğu ve ağabeyinin katilini arayan Nana’nın öyküsü, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak.

Exit mobile version