Emin Alper’in yeni dizisi Arayış konusu ne, ne zaman yayınlanacak? Aslı Enver yeni diziyle dönüyor

Emin Alper'in yeni dizisi Arayış konusu ne, ne zaman yayınlanacak? Aslı Enver yeni diziyle dönüyor

Emin Alper’in yeni dizisi Arayış konusu ne, ne zaman yayınlanacak? Asıl Enver yeni diziyle dönüyor. Disney+ Türkiye’nin sosyal medya hesabından paylaşılan tanıtımıyla, Emin Alper’in yönettiği “Arayış” dizisinin ilk kareleri izleyiciyle buluştu. Dizi, “Kurak Günler” ile ulusal ve uluslararası birçok ödül kazanan Emin Alper’in imzasını taşıyor. Nükhet Bıçakçı ve Özlem Yücel’in hikaye ve senaryosunu kaleme aldığı “Arayış” dizisi, merakla beklenen bir yapım olarak öne çıkıyor.

Arayış dizisinin oyuncuları

Başrollerinde Mehmet Günsür ve Aslı Enver’in yer aldığı dizi, Defne Kayalar, Devin Özgür Çınar, Erol Babaoğlu, İpek Türktan, Erdem Şenocak, Begüm Akkaya, Şeyma Gökçe Cengiz, Onur Ünsal, Eylem Yıldız, Oral Özer ve Ali Yoğurtçuoğlu gibi birbirinden başarılı oyuncularla izleyici karşısına çıkacak.

Arayış dizisinin konusu

Hikayesi itibariyle, metropol hayatına sıkışmış, mutsuz ve yolunu kaybetmiş Nisan’ın (Aslı Enver) gizemli bir adada kendini arayış hikayesi ele alınacak. Nisan, hastalığıyla da mücadele ederken, adada kendini keşfetmeye çalışacak. Bu arayış yolculuğu, izleyicileri mistik bir dünyaya taşıyacak.

Dizinin yayın tarihi henüz kesinleşmese de, “çok yakında” olarak belirtiliyor. Bu durum, dizinin merakla beklenen bir yapım olduğunu ve izleyicilerin yakın zamanda bu yapımla buluşacağını gösteriyor. Emin Alper’in yeni dizisi “Arayış”, seyircileri farklı bir dünyaya davet ederek, dramatik ve heyecanlı bir yolculuk sunacak.

Exit mobile version