Ercan Saatçi Çok Akustik Programında Sevcan Orhan’ı Ağırlıyor

Ercan Saatçi Çok Akustik Programında Sevcan Orhan'ı Ağırlıyor

Sevcan Orhan’ın özel performansı bu akşam Star TV’de. Türk televizyonunun sevilen müzik programlarından “Çok Akustik”, bu hafta da renkli bir konuğu ağırlıyor. Türk halk müziğinin başarılı isimlerinden Sevcan Orhan, programın yeni bölümünde sahne alacak. Orhan, seslendireceği türkülerle izleyenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.

“Çok Akustik”te Neler Olacak?

“Çok Akustik” programı, her hafta farklı bir sanatçıyı konuk ederek izleyicilere keyifli anlar yaşatıyor. Programın bu haftaki konuğu Sevcan Orhan, repertuarındaki birbirinden güzel türkülerle ekran başındakilere müzikal bir şölen vaat ediyor. Orhan’ın seslendireceği türküler arasında hem klasikleşmiş eserler hem de yeni türküler yer alacak.

Sevcan Orhan Kimdir?

1984 yılında İstanbul’da doğan Sevcan Orhan, Türk halk müziğinin genç ve başarılı temsilcilerindendir. Müzik kariyerine erken yaşlarda başlayan Orhan, birçok albüme imza atmış ve Türkiye genelinde birçok konserde sahne almıştır. Özellikle seslendirdiği türkülerle geniş bir hayran kitlesine sahip olan sanatçı, “Çok Akustik” programında da yeteneğini konuşturacak.

Çok Akustik Yeni Bölümüyle Star’da

“Çok Akustik” programının yeni bölümü 22.30’da Star’da yayınlanacak. Sevcan Orhan’ın performansı ve renkli anılarıyla dolu bu bölümü kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Exit mobile version