Erdal Beşikçioğlu Sadık Ahmet filminin kadrosunda

Erdal Beşikçioğlu Sadık Ahmet filminin kadrosunda

Erdal Beşikçioğlu Sadık Ahmet filminin kadrosunda. Uğur Yücel’in ardından Erdal Beşikçioğlu da “Sadık Ahmet” filminde… Detaylar haberimizde.

Erdal Beşikçioğlu Sadık Ahmet filminin kadrosunda

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Sadık Ahmet filminin çekimleri ağustos ayında başlıyor. Batı Trakya Türklerinin simge kahramanlarından Doktor Sadık Ahmet’in hayatını anlatan filmin hazırlıkları sürüyor. Hakan Yonat‘ın yöneteceği filmde Sadık Ahmet’i Turgay Aydın canlandıracak. Yapımcılığını Cüneyt Göz’ün, Kreatif Yapımcılığını Muhammet Usta’nın üstleneceği filmin ekibine Uğur Yücel, Ozan Akbaba ve Taner Rumeli‘nin ardından çok bomba bir isim katıldı.

Filmde Erdal Beşikçioğlu da rol alacak. Ünlü aktör Gümülcine Başkonsolosu Kemal Gür’ü oynayacak. Erdal Beşikçioğlu’nun rolü için sakallarını keseceği filmde ayrıca Renan Bilek “Sadık Ahmet’in avukatı Adem”i, İlker Aksum “İsmail Rodoplu”yu, Burak Satıbol “Berber Hüseyin”i, Suzan Kardeş “Amelia”ya hayat verecek. Başarılı oyuncu Cemal Toktaş da filme Sadık Ahmet’in çocuklarını kaza sonrası hastaneye yetiştiren gurbetçi genç rolüyle konuk olacak.

Exit mobile version