Erdem Kaynarca, “Eksik” Adlı Oyunda Sahne Alacak

Erdem Kaynarca, "Eksik" Adlı Oyunda Sahne Alacak

Erdem Kaynarca, son olarak “Hudutsuz Sevda” dizisinde rol almıştı. Şimdi ise Aytaç Şaşmaz’ın ayrıldığı “Eksik” adlı oyunla tiyatro sahnesine dönüş yapıyor. Oyun, 25 Ekim’de Baba Sahne’de ilk kez tiyatro seyircisiyle buluşacak. Oyunun galası ise 31 Ekim’de Maximum Uniq Box’ta yapılacak.

Oyunun Konusu ve Karakterler

Oyun, Datça’da bir çiftlik evinde geçiyor ve vazgeçmiş bir baba, çabalayan bir oğul ve yorgun bir sevgilinin hikâyesini anlatıyor. Erdem Kaynarca, Metin karakterini canlandırıyor. Metin, annesinin bir trafik kazası sonucu komada olduğunu haber vermek için Datça’ya babası Kartal’ın yanına gider. Oyunda Levent Can Kartal karakterini, Hande Doğandemir ise Derya karakterini canlandırıyor.

Yönetmen ve Yazar

Oyunu Aksel Bonfil yazıp yönetiyor. Yirmi dört saat içinde her şeyin değişeceği bu dram dolu oyunda, karakterlerin yaşadığı duygusal iniş çıkışlar ve aile dinamikleri işleniyor.

Erdem Kaynarca’nın yeni projesi “Eksik,” tiyatro sahnesinde de seyirciyle buluşacak. Oyun, aile ilişkileri, vazgeçişler ve duygusal yükler üzerine kurulu. İlk gösterimi ve galası yaklaşırken, oyunun tiyatro severler tarafından nasıl karşılanacağı merak konusu.

Exit mobile version