Erdinç Gülener Selahaddin Eyyubi dizisine katıldı

Erdinç Gülener Selahaddin Eyyubi dizisine katıldı

“Alparslan Büyük Selçuklu” dizisinin oyuncusu Selahaddin Eyyubi dizisine transfer oldu. TRT 1’in reyting rekorları kıran dizisi “Alparslan Büyük Selçuklu”nun son iki bölümü yakında izleyiciyle buluşacak. Dizi 30 Ekim Pazar günü 60. bölümüyle ekrana gelecek ve 6 Kasım’da final yapacak. Finalin ardından “Kudüs Fatihi” lakaplı “Selahaddin Eyyubi” dizisi yayınlanacak.

Yeni Dizi: Selahaddin Eyyubi

Bu yeni dizinin Türk ve Pakistan ortak yapımı olduğu belirtiliyor. Dizinin yönetmenliğini Sedat İnci yapacak. Başrolde ise Uğur Güneş yer alacak. Dizi, Selahaddin Eyyubi’nin Kudüs’ü 88 yıl süren Hristiyan egemenliğinden kurtarıp Müslüman dünyasına katmasını konu alacak.

Erdinç Gülener de Dadroda

Dizinin kadrosunda “Alparslan Büyük Selçuklu” dizisinden tanıdığımız Erdinç Gülener de yer alacak. Gülener, Selahaddin Eyyubi’nin akıl hocası olan bilge bir role hayat verecek. Ayrıca, Ömer Mella karakterine hayat verecek.

Dizi Ne Zaman Başlayacak?

Dizinin 3 sezon sürmesi planlanıyor ve pazar günü afiş çekimi yapılacak.

Bu bilgiler, “Alparslan Büyük Selçuklu” dizisinin sona ermesinin ardından başlayacak olan “Selahaddin Eyyubi” dizisi hakkında önemli detaylar sunuyor.

Exit mobile version