Erkan Petekkaya’nın eşi Didem Petekkaya acı haberi paylaştı!

Erkan Petekkaya’nın eşi Didem Petekkaya acı haberi paylaştı: Olmadı, Allah herkesin yardımcısı olsun. Erkan Petekkaya eşi Didem Petekkaya’nın Hatay’daki yakınları için yardım istemişti.

Erkan Petekkaya’nın eşi Didem Petekkaya acı haberi paylaştı!

Erkan Petekkaya geçen pazartesi günü eşi Didem Petekkaya’nın Hatay’da göçük altında olan akrabaları için yardım istemiş ve Petekkaya “Sevgili eşim Didem Petekkaya’nın yakın akrabaları enkaz altındadır. Ulaşamıyoruz lütfen yardım edin. İsmail Kuseyrioğlu, Ayşegül Kuseyrioğlu, Zeynep Kuseyrioğlu (9 Yaşında)… Enkaz Adres: Sümerler Mahallesi Harbiye Caddesi Kooperatif Evleri A3 blok… Antakya\Hatay” bilgisini paylaşmıştı.

Erkan Petekkaya'nın eşi Didem Petekkaya acı haberi paylaştı!

Didem Petekkaya acı haberi paylaştı ve yakınlarını kaybettiğini “Olmadı, Allah herkesin yardımcısı olsun” mesajıyla paylaştı. Öte yandan Erkan Petekkaya’nın paylaştığı adresin meslektaşı Çağrı Çıtanak’ın annesinin yaşadığını açıkladığı apartman olması da dikkat çekti. Göçük altındaki annesine ulaşamadıklarını açıklayan Çağrı Çıtanak ile eşi Başak Gümülcinelioğlu ise “Annemize henüz ulaşamadık ama ‘ses gelmiyor’ diye terk ettikleri enkaz alanımıza, günlerdir uğraştığımız çekmeye çalıştığımız ekipler bugün geldi ve alanda ses buldular! Umuyoruz geç kalınmamıştır. Eli, gönlü, emeği, yardımı dokunan herkes, varolun! Sayenizde umudumuz var…” dedi.

Exit mobile version