Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Cem Yılmaz tarih verdi

Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Filmin yaratıcısı Cem Yılmaz tarih verdi. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Netflix için yazdığı “Erşan Kuneri” dizisinin ikinci sezon çekimlerine hazırlanıyor. Yılmaz, senaryoyu tamamladığını duyurarak, “Haftaya ekip arkadaşlarımla buluşup üzerine konuşacağız” açıklamasını yaptı.

Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

Cem Yılmaz, Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezon senaryosunu yazmak için anne ve babasının Asos’taki yazlığına gitti. Senaryoyu tamamlayan Yılmaz, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Bülent Şakrak, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya’nın yanı sıra ikinci sezonda Ahsen Eroğlu, Bige Önal, Şükran Ovalı ve Bora Akkaş gibi oyuncuların yer alacağını açıkladı.

Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Cem Yılmaz tarih verdi

İkinci sezonun konusu hakkında Cem Yılmaz’ın yaptığı açıklamaya göre, dizide “Kötü Yol – Kaymak Zamanı – Hamurişi – Yaprak Sarması – Acı Baba – Şekerpaşa” filmlerinin ve “Nekes Hayat Müzikli Kabaresi”nin etkilerinin hissedileceği belirtiliyor. Yılmaz, 1984-85 ve 86 yıllarında büyük ilgi gören filmleriyle izleyicilerin karşısına çıkacağını belirtti.

“Erşan Kuneri” dizisinin ikinci sezonu için detaylı bir yayın tarihi henüz açıklanmamıştır. Ancak Cem Yılmaz’ın senaryoyu tamamlamasıyla birlikte çekimlere yakın bir zamanda başlanması beklenmektedir.

Exit mobile version