Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman yayınlanacak, yeni sezon oyuncu kadrosunda kimler var?

Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman yayınlanacak, yeni sezon oyuncu kadrosunda kimler var?

Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman yayınlanacak, yeni sezon oyuncu kadrosunda kimler var? Şükran Ovalı iddiası doğru mu? Cem Yılmaz’ın yönetmen, senarist ve başrol oyuncusu olarak yeteneğini sergilediği Erşan Kuneri dizisi, Netflix’te izlenme rekorları kırdıktan sonra ikinci sezonu için üç yeni isimle anlaştı. Peki, Erşan Kuneri’nin ikinci sezonuna hangi oyuncular dahil oldu, konusu ne ve ne zaman yayınlanacak?

Ana kadroda Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Bülent Şakrak, Merve Dizdar ve Nilperi Şahinkaya gibi birinci sezonun oyuncuları, ikinci sezonda da yer alacaklar. Ancak, Uraz Kaygılaroğlu’nun set çakışmasından dolayı dizide yer alamayacağı ortaya çıktı ve yerine Ahsen Eroğlu dahil edildi.

Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman yayınlanacak

Üç yeni isimle yapılan anlaşma sonrasında, Erşan Kuneri’nin ikinci sezonunda Bige Önal, Şükran Ovalı ve Bora Akkaş gibi yetenekli oyuncular yer alacaklar. Dizinin konusu hakkında herhangi bir bilgi mevcut değil.

Erşan Kuneri’nin ikinci sezonu Ağustos sonunda çekimlere başlayacak ve Netflix’te yayınlanacak. Erşan Kuneri’nin birinci sezonu, ülkemizde komedi türündeki diziler arasında büyük bir başarı elde etmişti. Bu nedenle, ikinci sezonun da izleyiciler tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Bige Önal, Türk oyuncu, yapımcı ve yönetmendir. Şükran Ovalı, Türk oyuncudur ve son olarak “Sadakatsiz” dizisinde rol almıştır. Bora Akkaş ise Türk oyuncu ve komedyendir ve “Jet Sosyete” dizisinde başrol oynamıştır.

Exit mobile version