Ersoy Güler’in “Sağ Salim 3” Filminde John Wick Sürprizi

Ersoy Güler'in "Sağ Salim 3" Filminde John Wick Sürprizi

“Sağ Salim 3 Ölü ya da Diri”, komedi türünde iddialı bir yapım olarak öne çıkıyor. Filmde, John Wick karakterine yapılan atıf ve Ömer Aslan’ın bu roldeki performansı, izleyiciler için ilgi çekici bir detay oluşturuyor. Filmin konusu ve karakterleri, izleyicilere eğlenceli ve düşündürücü bir deneyim vaat ediyor.

Ersoy Güler’in “Sağ Salim 3” Filminde John Wick Sürprizi

“Sağ Salim 3 Ölü ya da Diri” filmi, serinin en iddialı komedisi olarak dikkat çekiyor. PRT Film ve Komedram’ın yapımcılığını üstlendiği bu filmde, Toygan Avanoğlu, Pelin Orhuner ve Hüseyin Avni Danyal başrolleri paylaşıyor. Filmin kadrosunda ayrıca Cezmi Baskın, Nursel Köse ve Anıl Çelik gibi isimler de yer alıyor.

John Wick Karakteri ve Ömer Aslan

Filmin fragmanında, Keanu Reeves’in ünlü karakteri John Wick’e yer verilmiş. Bu rolü, ünlü aktöre benzerliğiyle tanınan ve asıl mesleği öğretmenlik olan Konyalı Ömer Aslan canlandırıyor.

Filmin Konusu

Film, Salim karakterinin başına gelenlerden kaçmak için münzevi gibi bir yaşam sürdüğü bir yaylada geçiyor. Salim, hayvanları ve doğa ile huzurlu bir yaşam sürerken, muhtar ona yalnızlığından bahsettiği bir mektup ve sürprizle ziyaret eder. Muhtarın sürprizi, Salim’e hayat arkadaşı olacak kimsesiz bir kız olan Salime’yi tanıtmaktır. Düğün dernekler ve trajikomik olaylar eşliğinde, Salime’nin aslında sahte bir gelin olduğu ve peşinde dolandırılan damatların olduğu ortaya çıkar. Salim, kendisinin de dolandırıldığını düşünse de, aşkın kazanacağı bir hikaye anlatılıyor.

Exit mobile version