Eser Yenenler ve Berfu Yenenler’in “Çift Terapisi” Gösterisine İlgi Büyük

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler'in "Çift Terapisi" Gösterisine İlgi Büyük

Bu gösteri, Eser ve Berfu Yenenler’in sahne kimyasını ve eğlenceli yaklaşımlarını gözler önüne seriyor. Seyirciler, bu gösteride hem eğleniyor hem de ünlü çiftin samimi ve esprili ilişkisine tanık oluyor. “Çift Terapisi” gösterisi, Eser Yenenler’in mizah anlayışını ve Berfu Yenenler ile olan uyumunu vurgulayan bir sahne performansı olarak dikkat çekiyor.

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler’in “Çift Terapisi” Gösterisi

Ünlü komedyen Eser Yenenler ve eşi Berfu Yenenler, “Çift Terapisi” adlı gösterileriyle büyük ilgi topluyor. Bu gösteri, Beşiktaş Kültür Merkezi’nde kapalı gişe olarak devam ediyor ve çift, gösterilerinin 1. yılını kutladı.

Gösterideki Eğlenceli Anlar

Eser Yenenler, gösteri sırasında twerk dansı yaparak seyircileri şaşırttı. Kendisinin normalde twerk yapmayı seven birisi olmadığını belirten Yenenler, “Öyle bir twerk yaptım ki seyirci de alkışlarken şoke oldu ‘Eser böyle biri mi?’ diye…” şeklinde konuştu.

Eser ve Berfu Yenenler Arasındaki Esprili Tartışma

Gösteri sırasında Eser ve Berfu Yenenler arasında twerk dansı üzerine esprili bir tartışma yaşandı. Berfu Yenenler, Eser’in twerk yapmasını istemediğini belirtirken, Eser Yenenler ise eşine bozularak, “Ben twerk dansını arzulayan biri değilim. Sen dedin bana… Biz buradan kavga etsek ya…” dedi.

Exit mobile version