“Eşiğin Ötesinde” Dizisinin Adı “Bir Derdim Var” Olarak Değişti

"Eşiğin Ötesinde" Dizisinin Adı "Bir Derdim Var" Olarak Değişti

Kanal D’nin Tay Yapım imzalı yeni dizisi “Eşiğin Ötesinde”de başrollerde Birce Akalay ve Mert Fırat bulunuyor. Ancak son gelen bilgilere göre dizinin adı “Bir Derdim Var” olarak değiştirildi. Dizi, bir grup gencin sarsıcı hikayesini anlatacak.

Kadro ve Karakterler

Dizide, psikiyatrist Nilüfer rolünü canlandıracak olan Birce Akalay, gençleri topluma kazandırmak için savaşırken, kendisinin de herkesten gizlediği karanlık yanıyla yüzleşecek. Bu önemli projede ayrıca değerli oyuncular Engin Hepileri, Başak Gümülcinelioğlu, Ata Artman ve Ataberk Mutlu da yer alıyor.

Yönetmen Koltuğunda Kim Var?

Dizinin yönetmen koltuğunda Burak Müjdeci bulunuyor. Müjdeci’nin bu projede nasıl bir yorum getireceği ve hikayenin nasıl işleneceği büyük bir merak konusu.

Birce Akalay Kimdir?

Birce Akalay, 1984 doğumlu Türk oyuncudur. Kariyerine model olarak başlamış, ardından oyunculuk eğitimi almıştır. Birçok dizi ve filmde başarılı performanslar sergileyen Akalay, “Ağlama Anne”, “Siyah Beyaz Aşk” gibi projelerde önemli roller üstlenmiştir.

Mert Fırat Kimdir?

Mert Fırat, 1981 doğumlu Türk oyuncu, senarist ve sosyal girişimcidir. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de tanınır. “İntikam”, “Annem” gibi dizilerde ve “Unutursam Fısılda”, “Kelebeğin Rüyası” gibi filmlerde rol almıştır.

Exit mobile version