Eşim Benzerim Yok yarışmacıları tam kadro! Kim kimdir?

Eşim Benzerim Yok yarışmacıları tam kadro! Kim kimdir?

“Eşim Benzerim Yok” yarışması, Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşan ve ünlü sunucu Burcu Esmersoy’un sunuculuğunu üstlendiği bir programdır. Yarışma, 3 Temmuz Pazartesi itibarıyla hafta içi her gün izleyiciyle buluşmaktadır. Yarışmada 6 erkek ve 6 kadın yarışmacı, 10 hafta boyunca sürprizlerle dolu bir evde büyük ödülü kazanmak için yetenek, zeka ve stratejilerini yarıştıracaktır.

İşte “Eşim Benzerim Yok” yarışmasının dikkat çeken yarışmacıları:

  1. Ayda Kutay: 25 yaşında olan Ayda, influencer olarak tanınıyor. Genç, yetenekli, eğlenceli ve güçlü bir rakip olduğunu dile getiriyor.
  2. Murat Temel: 29 yaşında olan Murat, fitness, kick boks ve zeka vücut yetenek sporlarıyla ilgileniyor.
  3. Gülcan Yüksel: 29 yaşında ve gayrimenkul danışmanı olarak çalışıyor. Gülcan, “Hayatım boyunca kazanamayacağım hiçbir mücadeleye girmedim.” cümleleriyle iddiasını ortaya koyuyor.
  4. Yağız Bektik: 26 yaşında olan Yağız, sosyal medya fenomeni ve aynı zamanda makine mühendisi. “Kelimelerin efendisiyim ama konuşulmaya geldim.” şeklinde kendini tanımlıyor.
  5. Ceren Keskin: Daha önce “Doya Doya Moda” programına katılmış olan Ceren, 24 yaşında ve modellik yapıyor. İzmirli olan Ceren, “Benim eşim benzerim yok. Karşımda duracak kimse yok.” diyerek kendini tanımlıyor.
  6. Burak Nebioğlu: 28 yaşında olan Burak, boks eğitmeni olarak çalışıyor. “Ekranlara şampiyon lazımmış, şampiyon olmaya geldim.” şeklinde iddialı bir giriş yapıyor.
  7. Güneş Gül: 26 yaşında olan Güneş, hem öğretmen hem de influencer. “Girdiğim her ortamda güneş gibi parlıyorum.” şeklinde kendini tanımlıyor.
  8. Anıl Can Yazar: Pedagoji eğitimi almış olan Anıl Can, aynı zamanda sosyal medya eğitmeni olarak çalışıyor.
  9. Öykü Emine Bülbül: 33 yaşında olan Öykü, hostes olarak çalışıyor. “Rakiplerim için acil çıkışları gösteriyorum.” şeklinde kendini tanımlıyor.
  10. Oğuzhan Demir: 27 yaşında olan Oğuzhan, ticaretle uğraşıyor. “Soyadım gibi sert ve çeviğim, rakiplerimi eler geçerim.” ifadeleriyle iddiasını ortaya koyuyor.
  11. Dilara Aplak: 22 yaşında olan Dilara, diş laborantı olarak çalışıyor ve Akrep burcu.
  12. Soner Çetinkaya: 26 yaşında olan Soner, çiçekçilik yapıyor. “Doğru zamanda doğru hamle her oyunda birincilik bende.” ifadeleriyle yarışmadaki iddiasını dile getiriyor.

Exit mobile version