Esra Erol 7 Haziran Çarşamba canlı yayın izle

Esra Erol 7 Haziran Çarşamba canlı yayın izle

Esra Erol 7 Haziran Çarşamba canlı yayın izle. Esra Erol’la “Esra Erol’da” programı, bugün (7 Haziran 2023 Çarşamba) ATV ekranlarında canlı yayınlandı. Programda, sıra dışı olaylar, karmaşık ilişkiler ve yapılan DNA testleriyle sonuçlanan yalanlar yine büyük ilgi gördü.

Esra Erol 7 Haziran Çarşamba canlı yayın izle

7 Haziran Çarşamba günkü canlı yayında, Ayfer’in boşanma kararından vazgeçtiği ortaya çıktı ve büyük bir yüzleşme yaşandı. Kenan, isyan ederek hesap sordu ve meydan okudu. Sündüz, daha önce 10 kez kaçmadığını, sadece 3 kez kaçtığını söyleyerek tartışma yarattı. Sündüz’ün yanına kaçtığı iddia edilen Emre ise ilk kez konuştu. “Esra Erol’da” programında yaşanan son dakika gelişmeleri, ATV’nin canlı yayınını izleyerek takip edebilirsiniz.

7 Haziran Çarşamba günü yayınlanan “Esra Erol’da” programında yaşanan son dakika gelişmelerini ve detaylarını, canlı yayının bitiminden sonra tek parça halinde ahaber.com.tr üzerinden kesintisiz olarak izleyebilirsiniz. Program, hafta içi her gün ATV’de devam edecek ve izleyicilere sürpriz olaylarla dolu bir deneyim sunmaya devam edecek.

CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Exit mobile version