Ezgi Çelik Çöp Adam dizi kadrosuna dahil oldu! Ezgi Çelik kimdir?

Ezgi Çelik Çöp Adam dizi kadrosuna dahil oldu! Ezgi Çelik kimdir? Çöp Adam dizisi çarşamba akşamları seyirciyi ekran başına topluyor. Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’yu buluşturan dizinin sürükleyici hikâyesinde tansiyon giderek artacak.

Ezgi Çelik Çöp Adam dizi kadrosuna dahil oldu!

Dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu katılacak. Başarılı oyuncu Ezgi Çelik ‘Elit” karakteriyle hikâyeye dahil olacak ve Tamer’in (Engin Altan Düzyatan) iş hayatında karşısına çıkacak. Bu durum Peri’nin (Elçin Sangu) hiç hoşuna gieyecek.

Ezgi Çelik Çöp Adam dizi kadrosuna dahil oldu! Ezgi Çelik kimdir?

Ezgi Çelik kimdir?

Ezgi Çelik, MSÜ Tiyatro Bölümü mezunudur. 7 yaşından itibaren İstanbul Şehir Tiyatroları Çocuk / Genç Eğitim Biriminde eğitim aldı ve çeşitli oyunlarda sahneye çıktı. İlk rol aldığı film Atıf Yılmaz’ın yönettiği Düş Zenginleri’dir. 2018 Aralık ayında vizyona giren Ramin Matin’ in yönettiği SON ÇIKIŞ filminin başrol oyuncusudur.

2017’de TİMS Yapım SÖZ dizisinde ana cast olarak rol aldı. Daha öncesinde Dayan Yüreğim, Muhteşem Yüzyıl-Kösem, Arka Sokaklar, Ben de Özledim, Şubat, Bir Çocuk Sevdim gibi başarılı projelerde yine ana cast olarak yer aldı. Oyuncu, NTC Yapım’ın Maria ile Mustafa dizisnde ana cast olarak yer aldı.

Ayrıca Türkan Derya’nın yönettiği SAFİYE AYLA Belgeselinde (2019) Safiye Ayla’yı canlandırdı. 14 Ocak 2019 tarihli Alem dergisine üzerinde Safiye Ayla gardırobundan kıyafetle kapak oldu ve içeride de moda sayfalarında yer aldı. Ayrıca, 2018’de kendi yazdığı kadına şiddeti konu alan HOŞDENG oyununu sahneye koydu ve oynadı.

En son Dada Salon Kabarett’ de Okan Bayülgen ile birlikte Harem Kabare müzikalinde iki sezon sahne aldı. Yoğun oyun programına dizi için ara verdi. Ayrıca SOBE adlı podcast yayınında kendi dallarında başarılı isimlerle keyifli sohbetler gerçekleştirmektedir. “Kanunsuz Topraklar” dizisinde Asude karakterini canlandırmaktadır.

Exit mobile version