Fahriye Evcen’in oğlu Karan ile zor anları! Röportajı kesmek zorunda kaldı

Fahriye Evcen’in oğlu Karan ile zor anları! Röportajı kesmek zorunda kaldı. Kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile mutlu bir evliliği olan Fahriye Evcen’den müjdeli haber gelmişti. Geçtiğimiz günlerde doğum yapan Fahriye Evcen ikinci kez erkek çocuk annesi oldu. Fahriye Evcen önceki gün bir AVM’de oğluyla sinemada görüntülendi. Karan, annesi röportaj verirken ağlamaya başlayınca Fahriye Evcen, oğlunu susturana kadar akla karayı seçti. İşte Fahriye Evcen’in zor anları.

Fahriye Evcen’in oğlu Karan ile zor anları!

2017 yılında nikah masasına oturan oyuncu çift Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının gözde isimleri arasında yer alıyor. Evliliklerini Karan adını verdikleri oğullarıyla taçlandıran ünlü çift ikinci bebekleri Kerem’i kucaklarına aldı. Fahriye Evcen’in oğlu Karan ile zor anları! Röportajı kesmek zorunda kaldı.

Ekranların sevilen oyuncularından Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti sosyal medyanın da ilgi ile takip ettiği ünlü isimlerden. Mutlu evlilikleriyle parmakla gösterilen çiftlerden olan çiftten güzel haber gelmişti. Oyuncu çift, oğulları Kerem ile ikinci kez anne baba olmuştu. Oğlu Kerem’e kavuşan Fahriye Evcen, şu sıralar ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşıyor. Ünlü çift minik oğulları Kerem ile hastaneden taburcu olurken görüntülenmişti.

Fahriye Evcen'in oğlu Karan ile zor anları! Röportajı kesmek zorunda kaldı

 

 

 

 

Exit mobile version