Fenerbahçe’nin merkezinde olduğu Zaferin Rengi filmi için ilk tanıtım videosu geldi

Fenerbahçe'nin merkezinde olduğu Zaferin Rengi filmi için ilk tanıtım videosu geldi

“Zaferin Rengi” adlı film, yönetmen Abdullah Oğuz’un imzasını taşıyor ve 1918-1923 yılları arasında işgal altındaki İstanbul’da geçiyor. Film, Anadolu’da başlatılan direnişi ve General Harington Kupası efsanesini Fenerbahçe’yi merkeze alarak beyazperdeye taşımayı amaçlıyor.

Oyuncu Kadrosu

Filmde Kubilay Aka, Fenerbahçe’nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Bey karakterine hayat veriyor. Ayrıca Gülper Özdemir “Peker”, Nejat İşler “Sabri Toprak”, Timuçin Esen “Topkapılı Cambaz”, Yiğit Özşener “Mustafa Kemal Paşa”, Gonca Vuslateri “Vera” ve Birce Akalay “Halide Edib Adıvar” rolleriyle filmde yer alıyor.

Konu Özeti

Film, işgal altındaki İstanbul’da, düşman kuvvetlerine karşı örgütlenerek Anadolu’da başlatılan direnişi ve Cumhuriyet tarihinin en büyük spor başarılarından biri olarak kabul edilen General Harington Kupası efsanesini konu alıyor.

Yayın Tarihi

Film hakkında daha fazla detay 29 Ekim 2023 tarihinde Birsen Altuntaş tarafından paylaşıldı. Ancak filmin tam olarak ne zaman vizyona gireceği konusunda bir bilgi verilmemiş.

Fenerbahçe’nin merkezinde olduğu Zaferin Rengi filmi için ilk tanıtım videosu geldi.

“Zaferin Rengi” Filminden İlk Tanıtım Videosu

“Zaferin Rengi” filmi, sinema severler için merakla beklenen bir yapım. İlk teaserın yayınlanmasıyla birlikte filmin ne hakkında olduğuna dair daha fazla bilgi edinmek mümkün hale geldi. Filmin vizyon tarihi, oyuncu kadrosu ve diğer detaylarına belirttiğiniz web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Exit mobile version